PRI NÁKUPE PRODUKTOV OXY-TREAT ZÍSKATE AKO DARČEK LUXUSNÚ KOZMETICKÚ TAŠTIČKU SO VZORKAMI A ZRKADIELKOM

Koncept Crescina

Crescina Re-Growth sa vždy sústredila na problém rednutia vlasov. Faktom je, že Crescina nie je len ďalším výrobkom proti vypadávaniu vlasov, ktoré sa zvyčajne zameriavajú na spomalenie rastu alebo na potlačenie vypadávania vlasov, ktoré sa už vo vlasovej pokožke nachádzajú. Crescina bola navrhnutá na prevenciu a ošetrenie rednutia vlasov závislého od fyziologických (nie patologických) príčin a pre stavy, pri ktorých sa množstvo a kvalita vlasu znižuje z dôvodu narušenej aktivity vlasového folikulu.

Základné zloženie prípravku Crescina Re-Growth (chránené švajčiarskym patentom - celkovo 9 patentov) sa skladá:

  • z dvoch aminokyselín, cysteínu a lyzínu (základné zložky zodpovedné za procesy keratinizácie vlasov)
  • špeciálneho rastového faktora, nazývaného glykoproteín
  • a zložky s uvoľnujúcim účinkom na cievy. Vazodilatačná zložka vložená do hydroalkoholového vehikula

Navyše zloženie bolo v nedávnej minulosti vylepšené vďaka zavedeniu patentovanej technológie Labo Transdermic Technology (kombinácie nízkej molekulovej hmotnosti aktívnych zložiek a použitie 3 látok podporujúcich penetráciu aktívnych zložiek, ktorá umožňuje aktívnym zložkám prenikať do rôznych vrstiev kože a pokožky hlavy a komplexu nazývaného  Booster Complex, ktorý poskytuje bunkám vlasových cibuliek špecifické molekuly, ktoré napomáhajú procesu rastu vlasov).

Testy účinnosti indikujú schopnosť tohto zloženia stimulovať prirodzený rast vlasov pôsobením na vlasové cibuľky, ktoré sú stále aktívne alebo čiastočne neaktívne. Na úplné atrofované/odumreté vlasové folikuly nemajú prípravky Crescina žiadny účinok.